MEHMET AKPINAR ATAUZDER'E BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar'ı makamında ziyaret etti.

MEHMET AKPINAR ATAUZDER'E BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

Başkan Akpınar, "Vatanı, Bayrağı ve Milleti için mücadele ederken en yakın silah arkadaşlarını kendi kucağında Şehit ve gazi veren eski Uzman Çavuşlarımızın kaderine terk edilmemesi gerektiğini" belirtti.

Her iki başkan da eski Uzman Çavuşların yerel yönetimlerde ve kamu kurumlarında iş imkanının sağlanmasının önemine vurgu yaptılar.

ATAUZDER Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, ziyaret hakkında, "Sayın Başkanımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisinin eski Uzman Çavuşların sorunlarına sahip çıkılması gerektiğini vurgulaması bizleri çok mutlu etti." dedi.

Kamu kurumları referanslarıyla alım yaparken, Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ATAUZDER'i referans alarak dernek üyelerinden iki kişinin ilk atamalarını gerçekleştirerek iki aileye bayram sevinci yaşattı. Bu aynı zamanda atama bekleyen eski Uzman Çavuşlara umut oldu.

ATAUZDER Başkanı Mustafa Gündeşli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, eski Uzman Çavuşların mağduriyetlerinin giderilmesi için uzun süredir Meclis çalışmaları yürüttüklerini ifade ettiler. Görüştükleri milletvekilleri, bu sorunun bir devlet meselesi olduğunu ve mağduriyetin giderilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler.

ATAUZDER ailesi olarak, Belediye Başkanı Mehmet Akpınar ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a minnetlerini sundular ve vicdanlı siyasetçilerin mağdur kesimlere destek olmalarını temenni ettiler.

ELAZIĞ (UHA) - ÜMİT ALBAYRAK

BELEDİYELER

EKONOMİ