SAHİLDE YALI KAFEDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU, İTFAİYENİN ZAMANINDA MÜDAHALESİ OLASI FACİAYI ÖNLEDİ

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Hamzakoy mevkiinde bulunan kafelerden biri olan Yalı kafede öğle saatlerine yakın henüz nedeni belli olmayan yangın kafenin arka bölümünde çıktı. Tüplerin alev alması ve patlama riskine karşı polis yolları kapattı ve diğer kafelerdeki insanlar tedbir amaçlı boşaltıldı. İtfaiyenin zamanında müdahalesi olası faciayı önledi

Sahilde Yalı kafede çıkan yangın korkuttu, İtfaiyenin zamanında müdahalesi olası faciayı önledi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Hamzakoy mevkiinde bulunan kafelerden biri olan Yalı kafede öğle saatlerine yakın henüz nedeni belli olmayan yangın kafenin arka bölümünde çıktı. Tüplerin alev alması ve patlama riskine karşı polis yolları kapattı ve diğer kafelerdeki insanlar tedbir amaçlı boşaltıldı.

Edinilen bilgiye göre, kafede başlayan yangın ile birlikte durum itfaiye ve polise bildirildi. Kısa sürede kafeyi saran ateş ve yoğun duman sırasında Gelibolu itfaiyesi olay yerine gelerek, yangına müdahaleye başladı.Kafedeki tüplerinde patlama tehlikesi oluşturmasıyla Hamzakoy sahil yolu çift taraflı trafiğe kapatılırken, düğer kafelerdeki vatandaşlarda çıkarılarak, uzaklaştırıldı.

İtfaiye iki aracıyla tüm risklere rağmen müdahalesini yaparak, yangını kontrol altına alark, patlama riski olan tüpleri de söndürüp olay yerinden uzaklaştırınca olayı uzaktan izleyen vatandaşlar ve yan yana olan kafe sahipleri de rahat bir nefes aldı.

Yangın mahallinde itfaiyenin soğutma çalışmalarından sonra yolda trafiğe açıldı. Yalı kafenin arka bölümünde çıkan yangın bu bölümü kullanılmayacak hale getirdi.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ