SAMANDAĞ’DA DENİZDE BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİREN GENÇ KIZ SON ANDA KURTARILDI

Samandağ'ın Çevlik Denizi'nde dün akşam saatlerinde, denizde boğulma tehlikesi geçiren 17 yaşındaki genç kız, Servet Çetin'in hızlı müdahalesiyle kurtarıldı. Sağlık personeli tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra genç kız hastaneye kaldırıldı.

SAMANDAĞ’DA DENİZDE BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİREN GENÇ KIZ SON ANDA KURTARILDI

Hatay'da Samandağ'ın Çevlik Denizi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, denizde boğulma tehlikesi geçiren bir genç kız, hızlı bir müdahaleyle kurtarıldı.

Olay, 18:30 sıralarında meydana geldi. 17 yaşındaki genç kız, Rip akıntısına kapılmasıyla birlikte çevrede büyük bir panik yarattı. Ancak olay yerinde bulunan Servet Çetin adlı vatandaşın hızlı ve kararlı müdahalesi sayesinde trajik bir sonucun önüne geçildi. Çetin, genç kızın çırpınışlarını fark eder etmez derhal denize atladı ve onu güvenli bir şekilde kıyıya çıkararak hayatını kurtardı.

Olay sırasında tesadüfen orada bulunan bir sağlık personeli de hemen müdahale ederek genç kıza ilk yardımı sağladı. Yapılan ilk müdahalenin ardından genç kızın ciğerlerinde isu toplandığı belirlendi. Hemen hastaneye kaldırılan genç kız, tedavi altına alındı.

Olayın ardından Uha Haber Ajansı Antakya Temsilcisi, Servet Çetin'e ulaşarak olayı değerlendirdi. Çetin, "O an sadece genç kızın kurtulması için elimden geleni yapmak istedim. Allah'a şükürler olsun ki başarılı oldum," dedi.

Yetkililer, olayda Servet Çetin'in gösterdiği cesaretin takdire değer olduğunu belirtirken, benzer durumlarda halkın dikkatli olması gerektiğini vurguladılar.

HATAY (UHA) - MEHMET NUR

BELEDİYELER

EKONOMİ