SEÇİM BİTTİ YAYMAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, gecesini gündüzüne katarak depremle yıkılan Hatay’ı ayağa kaldırmak için çalışmalarını gayretle sürdürüyor. 

SEÇİM BİTTİ YAYMAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Milletvekili Yayman, TBMM Genel kurul çalışmalarını tamamlayarak hafta sonu Sabah Gazetesi yazarı duayen gazeteci Yavuz Donat’la birlikte şantiye alanına dönen Hatay’da vatandaşlara ve esnaflara ziyaretlerde bulundu. 

Yayman: Hatay’ın ayağa kalkması lazım 

Antakya Uzun Çarşı başta olmak üzere Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Kibar Feyzo başta olmak üzere filmlere ve dizilere ev sahipliği yapan Reyhanlı’daki Müderrisoğlu Konağı’nda incelemelerde bulundu. İkili aynı zamanda Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’a nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Yapar, Antakya’da devam eden çalışmalar hakkında bilgi verirken yavuz Donat’a hemşehrilik beratı vereceklerini söyledi. 

“HATAY KISA SÜRE İÇERİSİNDE AYAĞA KALKACAK”

Deprem felaketinin öncesinde ve sonrasında defalarca geldiği Hatay’daki çalışmaların her geçen gün daha da ileriye gittiğine şahitlik eden usta gazeteci Yavuz Donat bu tempoyla Hatay’ın kısa sürede ayağa kalkacağını belirtti. 

Milletvekili Yayman’dan da çalışmalarla ilgili bilgi alan, Uzun Çarşı esnaflarıyla sohbet eden Donat, Antakyalıların da kısa sürede şehrin toparlanacağına emin olduklarını belirterek, bu birlikteliğin Hatay’ın mayasındaki kardeşlikte mevcut olmasından dolayı Hatay’ın ayağa kalkmasının daha kısa süreceğini belirtti. Hatay ile olan gönül bağlarından dolayı tekrar ziyarete geleceğini söyledi.

YAYMAN: HATAY HEPİMİZİN ŞAHSİ MESELESİDİR

Hatay’da çalışmaların her geçen gün aşama kaydetmesinin memnuniyeti içinde olduğunu belirten Yayman, “Hatay’ımız her köşesinde şantiyelerin çalıştığı kocaman bir inşaat alanı gibi. Antakya, Samandağ, Defne, Reyhanlı, İskenderun, Kırıkhan her yerde çalışma var. 

Usta gazeteci Yavuz Donat ile birlikte Antakya Uzun Çarşı’mız, Reyhanlı’daki ünlü konağımızda devam eden çalışmaları inceledik. Antakya Belediye Başkanımız İbrahim Naci Yapar’a, Reyhanlı ilçe başkanı Şaban Kurt, Reyhanlı Ticaret ve sanayi odası başkanı Necmettin Zaroğlu, Ziraat Odası Başkanı Şemsettin Cünedioğlu beye ziyarette bulunduk. Hatay bizim şahsi meselemizdir. Hatay’ımızı ayağa kaldırana dek durmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HATAY (UHA) - LEVENT AŞKAR

BELEDİYELER

EKONOMİ