VALİ ÇELİK KIZILAY PERSONELİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Kızılay Personelini Kuruluş Yıldönümünde makamında ağırladı.

VALİ ÇELİK KIZILAY PERSONELİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Kızılay’ın kuruluşunun 156.yıldönümü vesilesiyle, ilimizde düzenlenen etkinlikler kapsamında Vali Ali Çelik, Kızılay personelini makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Kızılay’ın tarihi misyonu ve bugüne kadar gerçekleştirdiği önemli çalışmalara değinildi.

Vali Çelik, Kızılay’ın sadece ülkemizde değil, tüm dünyada insani yardım faaliyetleriyle takdir topladığını belirterek, “Kızılay, her türlü zorlukta ve felakette, yardım elini uzatan bir kuruluş olarak gurur kaynağımızdır. Kızılay çalışanları, özverili çalışmalarıyla bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Bugün burada sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Ziyarette Kızılay’ın ilimizdeki çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Kızılay Şube Başkanı Recep Bozkurt, bu anlamlı gün vesilesiyle yapılan kabulden dolayı teşekkürlerini iletti. Şube Başkanı, “Kızılay olarak amacımız her zaman ihtiyaç sahiplerine en hızlı ve etkili şekilde ulaşmaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HAKKARİ (UHA) - NECMİ ERTUŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ