ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, CEZA İNFAZ SİSTEMİ ÜZERİNE OSMANİYE MİLLETVEKİLİ DERYA YANIK İLE GÖRÜŞTÜ

Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı olarak, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la ceza infaz sistemi üzerine önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ceza İnfaz Sistemi Üzerine Osmaniye Milletvekili Derya Yanık İle Görüştü

Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı olarak, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la ceza infaz sistemi üzerine önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme, ceza infaz sisteminin iyileştirilmesi ve insan haklarının korunması amacıyla gerçekleştirildi.

Adalet Bakanı Tunç, hastalık nedeniyle cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerle ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Milletvekillerinin sorularını cevaplayarak, görüş ve önerilerini dikkate aldı. Bu önemli görüşme, insan haklarının geliştirilmesi ve yasama ile yürütme arasındaki etkili iletişimin güçlendirilmesi yolunda atılan önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Adalet Bakanı Tunç'a ve tüm bakanlık bürokrasisine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İlerleyen süreçte de insan haklarının korunması ve ceza infaz sisteminin iyileştirilmesi amacıyla çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

OSMANİYE (UHA) - AYNUR ÇARDAK

BELEDİYELER

EKONOMİ