BAŞKAN TUTDERE ADIYAMAN İÇİN VERİLECEK HER KARARIN TAKİPÇİSİYİZ

Yeni Kent Meydanı Projesi ile ilgili olarak davetleri üzerine esnafla bir araya gelen Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Bizim derdimiz Adıyaman. Adıyaman için verilecek her kararın takipçisiyiz ve en iyisinin yapılması için mücadelemize devam edeceğiz.” dedi. 

Başkan Tutdere Adıyaman için verilecek her kararın takipçisiyiz

Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Yeni Kent Meydanı Projesi’ ile ilgili olarak davetleri üzerine Gölebatmaz Caddesindeki esnafla bir araya geldi. 

Toplantıda, 50’ye yakın esnaf, projeyle ilgili olarak hak mağduriyeti konusu başta olmak üzere endişelerini ve taleplerini dile getirdi. Esnafın görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Tutdere de, esnafa mağduriyet yaşatmayacaklarını ve her zaman esnafın yanında duracaklarını dile getirdi. 

“HER KESİMİN ORTAKLAŞA KARAR VERDİĞİ BİR PROJENİN HAYATA GEÇİRİLMESİNİ İSTİYORUZ”

Başkan Tutdere, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülecek olan Çarşı Kent Meydanı Projesi konusunda, projeden etkilenecek başta esnafımız olmak üzere halkımızın görüşlerini alıyoruz. Her kesimin üzerinde ortaklaşa karar verdiği bir projenin hayata geçirilmesini istiyor ve bunun için çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün esnaf arkadaşlarımızın daveti üzerine kendileriyle bir araya geldik.

Nazik davetleri için çok teşekkür ediyorum. Haklı endişelerini dile getirdiler, görüş ve taleplerini bizlerle paylaştılar. Bundan sonra da esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.  Ortaya çıkan fikirlere göre de itiraz ve taleplerimizi şekillendirerek tekrar tekrar Bakanlığa ileteceğiz. Çünkü bizim derdimiz Adıyaman. Adıyaman için verilecek her kararın takipçisiyiz ve en iyisinin yapılması için mücadelemize devam edeceğiz.”

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ