VALİLİĞİMİZİN KAPILARININ YANI SIRA GÖNÜL VE HİZMET KAPILARIMIZ DA SONUNA KADAR VATANDAŞLARIMIZA AÇIKTIR

Her fırsatta düzenlediği ilçe, belde, köy ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösteren Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, salı günleri geleneksel hale getirdiği halk buluşmaları ile vatandaşlarımızı Valilik Makamında ağırlayarak insanı merkeze alan bir anlayışla hemşerilerimizin ihtiyaç ve talepleri ile sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Valiliğimizin kapılarının yanı sıra gönül ve hizmet kapılarımız da sonuna kadar vatandaşlarımıza açıktır

Katılımın yoğun olduğu, çözüm ve sonuç odaklı gerçekleştirilen halk buluşmasında vatandaşlarımızı kapıda karşılayarak sıcak ve samimi bir ortamda sohbet edip ihtiyaç, talep ve sorunlarını tek tek dinleyen Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, kendisine iletilen talep ve sorunları not aldırarak ilgili kurumlara gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi.

Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, ailesiyle birlikte halk buluşması programına katılan çocukları kucaklayarak yakın ilgi gösterdi. 

Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, her kesimden vatandaşımızın sorun, istek ve taleplerinin dinleneceği “Halk Buluşmaları”nın Açık Kapı üzerinden randevu alınarak her hafta salı günleri sabah saat 9’da gerçekleştirileceğini söyledi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ