GEZEN SİNEMA TIRI İLK DEFA ÇUKURCAYA GELİYOR

Hakkari'nin Çukurca ilçesi, 25-26 Temmuz tarihleri arasında iki gün boyunca kültür ve sanatla dolu keyifli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çukurca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında, açık hava konserleri ve sinema gösterimleri ile ilçe halkı unutulmaz anlar yaşayacak. Etkinlikler, her yaştan katılımcıya hitap ederek, bölge halkının kültürel ve sanatsal faaliyetlere olan ilgisini artırmayı amaçlıyor

Gezen sinema tırı ilk defa çukurcaya geliyor

Hakkari'nin Çukurca ilçesi, 25-26 Temmuz tarihlerinde kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Çukurca Kaymakamlığı'nın düzenlediği etkinliklerde, saat 19.30'da başlayacak açık hava konserlerinin ardından saat 21.00'de sinema gösterimleri yapılacak. Gezen Sinema Tırı, modern teknolojiyle donatılmış sinema salonu konforunda bir deneyim sunacak.

Çukurca Kaymakamlığı, sosyal medya hesaplarından tüm Çukurcalıları bu etkinliklere davet etti. Etkinlikler, bölge halkının sanata olan ilgisini artırmayı ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Tüm Çukurcalılar davetli olup, yaz akşamlarını sanatla dolu anlarla geçirmeye davetlidir.

HAKKARİ (UHA) - NURMUHAMMED TEK

BELEDİYELER

EKONOMİ