ADIYAMAN VALİSİ DR. OSMAN VAROL’DAN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, gazilerin fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını vurguladı.

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri olan gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü idrak ediyoruz.

Vatanseverliğin, cesaretin ve adanmışlığın en güzel temsilcileri olarak tarihimizin her sayfasında gururla yer alan gazilerimizin vatan uğruna yaptıkları fedakârlık hiçbir zaman unutulmayacak, nesiller boyu hatırlanarak sonsuza dek gönüllerde yaşayacaktır.

Bugün üzerinde huzur ve kardeşlik içinde yaşadığımız bu ülke, şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Bu mukaddes emaneti hassasiyetle korumak ve gelecek nesillere gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak, şehitlerimize ve gazilerimize olan vefa borcumuzdur. Devletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkânlarıyla şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizin yanında olmaya devam edecektir.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine sağlık, mutluluk ve uzun ömürler diliyorum."

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ