BİNGÖL VALİSİ AHMET HAMDİ USTA’DAN '1 EKİM YAŞLILAR GÜNÜ' MESAJI

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, yaşlıların toplumun en değerli varlıkları olduğunu vurguladı.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta’dan '1 Ekim Yaşlılar Günü' Mesajı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, yaşlıların toplumun en değerli varlıkları olduğunu vurguladı. Vali Usta, yaşlıların tecrübeleriyle geçmişimize ışık tuttuklarını, örnek duruşlarıyla ise geleceğimizi şekillendirdiklerini belirtti.

Mesajında, yaşlılığın hayatın özel ve hassas bir dönemi olduğunu ifade eden Vali Usta, bu süreçte yaşlılara daha fazla özen gösterilmesi gerektiğine dikkat çekti. Vali Usta, yaşlıların toplumsal yaşama aktif katılım sağlamalarının ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını temin etmenin bireylerin, kurumların ve devletin öncelikli görevi olduğunu dile getirdi.

Vali Usta, "Yaşamlarının büyük kısmını topluma ve ülkesine hizmet ederek geçiren büyüklerimizi memnun etmek, onur verici bir görevdir. Yaşlılarımıza saygı göstermek ve onları incitmemek, inancımızın bizlere yüklediği en temel sorumluluklardan biridir" dedi.

Mesajının sonunda Vali Usta, tüm yaşlıların '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutlayarak, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diledi.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ