BİNGÖL VALİSİ AHMET HAMDİ USTA’DAN 'İLKÖĞRETİM HAFTASI' MESAJI

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması ve 'İlköğretim Haftası' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta’dan 'İlköğretim Haftası' Mesajı

Vali Usta, yeni eğitim-öğretim yılının öğrenciler, aileler ve öğretmenler için heyecan ve mutlulukla karşılandığını belirtti.

Vali Usta, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimiz ve ülkemizin her köşesinde özveriyle hizmet veren öğretmenlerimizle birlikte yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Eğitimde nitelikli insan gücünün önemine dikkat çeken Usta, "Türkiye’nin kalkınma ve ilerleme yolunda en büyük gücü, düşünen, sorgulayan ve bilgi üretebilen bireylerdir. Bu hedef doğrultusunda evrensel değerleri benimseyen, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençler yetiştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz," dedi.

Cumhuriyetin yeni yüzyılında devletin eğitim altyapısını güçlendirmek için önemli yatırımlar yaptığını belirten Usta, çağın gereksinimlerine uygun teknoloji yatırımlarının sürdüğünü vurguladı.

Vali Usta, mesajını şu dileklerle tamamladı:“Bu vesileyle 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, öğrencilerimize, ailelerine ve fedakâr öğretmenlerimize başarılar temenni ediyorum.”

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ