BERİL RAPERİN'İN YENİ ŞARKISI SEN VARKEN, 17 HAZİRAN'DA TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA

Beril Raperin’in yepyeni şarkısı "SEN VARKEN" 17 Haziran pazartesi günü klibi ile tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşmaya hazır! Bu büyüleyici şarkı, duygusal derinliği ve güçlü melodisiyle dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Beril Raperin'in yeni şarkısı Sen Varken, 17 Haziran'da tüm dijital platformlarda

"SEN VARKEN", Beril'in yetenek dolu sesiyle harmanlanmış duygusal bir eserdir. Güçlü ve etkileyici melodisi, dinleyicileri hemen kavrayacak ve onları büyüleyecek. Beril Raperin, uzun yıllardır müziğin içerisinde olan ve sonunda profesyonel olarak ilk ürünlerimi müzikseverlerle buluşturan bir müzisyen.

Profesyonel müzik kariyerine adım attığında, içinde biriken duyguları ve deneyimleri müziğe dökme zamanının geldiğini hissettiğinde şarkılarını yazarken ve prodüksiyon sürecinde çalışırken, yaşadığı deneyimleri ve duyguları güçlü sesi ve müziğiyle ifade etmeye çalışıyor. Beril 2024 yılında ilk teklisi olan ‘’Elvedalara Merhaba’’ şarkısıyla güçlü bir giriş yakaladı ve özellikle Spotify tarafında kendine güçlü bir kitle oluşturdu.

İkinci teklisi ‘’Yavaş Yavaş’’ ile sözleri ve müziği ile insanlara adeta dans etmeği isteği uyandıran bir şarkı yayınladı. Son olarak 17 haziranda yayınlanacak olan ‘’ Sen Varken’’ İsimli teklisi Kapadokya’nın muhteşem atmosferini ve aurasını içine çeken klibi ile dinleyicilerle tekrar buluşmaya hazır.

Ayrıca şarkıları ile eş zamanlı yürüttüğü cover performansları ile sosyal medyada önümüze çokça çıkmaya hazır. İnstagram ve youtube kanalında büyük etkileşimler yakalayan Beril bu yaz müzik sektöründe adı çokça duyulan güçlü bir isim olacaktır.

KOCAELİ (UHA) - GÜVEN GÖK

BELEDİYELER

EKONOMİ