DAHA İYİ BİR YARIN FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Nişantaşı Citys’te düzenlenen ‘Daha İyi Bir Yarın’ filminin galası, ilişkilerin maddi maddiyata döndüğü bir dünyada gerçek sevginin gücünü anlatıyor. Film, 14 Haziran’da sinemaseverlerle buluşacak.

Daha İyi Bir Yarın Filminin Galası Yapıldı

Başrol oyuncusu Hande Doğandemir, film için “Gişenin cevabı bende değil, işimi yapıp izlemeye geldim” dedi. Pandemi döneminde çekilen ve üç yıldır beklenen filmde Hande Doğandemir’in yanı sıra Yağız Can Konyalı, Hüseyin Avni Danyal, Nur Fettahoğlu, Sema Öztürk, Zeynep Eronat ve Aslıhan Karalar yer alıyor. Hande Doğandemir, canlandırdığı Ekin karakterini “Aşık bir kadın, sürprizli bir karakter” olarak tanımladı ve filmin sürprizlere açık olduğunu belirtti.

Yiğit Can Konyalı ise film deneyimini “Mükemmel bir ekip ve eğlenceli Gökçeada çekimleri” olarak nitelendirerek değerlendirdi.

Yönetmen Emre Kavuk, pandemi sonrası sinema seyircisinde azalma olduğunu ancak sinemanın büyük perdede izlenmesi gerektiğini vurgulayarak, iyi senaryolar ve projelerle seyirciyi salonlara çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Filmin galasına katılan genç oyuncu Aslıhan Karalar, annesi Nuray Karalar için bileğine yaptırdığı dövmeyi gösterdi ve anneannesi hakkında duygusal açıklamalarda bulundu.

Merih Ermakastar: Oyunculukta 40. Yılım

Son olarak 'Yargı' dizisiyle ekranlara gelen Merih Ermakastar, hayatında müzisyenlikten önce oyunculuğun olduğunu belirterek, 1982 yapımı Leyla ile Mecnun filmi setinde 7 yaşında oyunculukla tanıştığını paylaştı. Ermakastar, oyunculuk kariyerine uzun bir ara verdikten sonra yeniden döndüğünü ve şu an oyunculukta 40. yılını kutladığını dile getirdi.

Ermakastar ayrıca yakın dostu Serdar Ortaç’ın alkollü çıkmasıyla ilgili olarak, "İnişli çıkışlı dönemlerimiz olabilir. 16 gündür alkol ve sigara içmiyor. Aşk acısı çektiğini düşünmüyorum. Sadece kötü alışkanlıklarından sıyrılması gerek" yorumunda bulundu.

 

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ