ESKİŞEHİR SANAT DERNEĞİNİN KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI

Eskişehir Sanat Derneği  Tarafından Eskişehir Sanat Derneği yeni Sergi Salonunda Karma Resim sergisi açıldı

ESKİŞEHİR SANAT DERNEĞİNİN KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI

Sergi açılışına CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP Eski Milletvekili Zeki Ünal başta olmak üzere çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılışında konuşan Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabettin Tosuner “ Sanatın; Sanatçı ve Eseriyle oluştuğunu belirterek, Yaptığınız eserlerin sanat eseri olması için sergilenmesi gerektiğini belirterek Eskişehir iline yeni bir Sanat Galerisi kazandıran CHP Eski Milletvekili Zeki Ünal”a teşekkür ederek,

Eskişehir Sanat Derneği olarak Ulusal ve Uluslararası birçok sergiye katıldıklarını belirterek Eskişehir Sanat Derneğinin Türkiyedeki en ciddi Sanat kuruluşu olan Türkiye Sanat Kurumu üyesi olduklarını belirterek Dernek olarak yılda 150 sergi açtıklarını belirterek Avrupa ölçüsünde bir Sanat Derneği olmak için adım, adım çalıştıklarını Eskişehir ilinin Övünülecek derneği olduğun söyledi. 

CHP Eski Milletvekili ve Kültür Komisyonu üyesi Zeki Ünal”da “Dünyanın her yerinde sanat, gelişmiş bir burjuvazinin ürettiği sanat olduğunu söyledi. 

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü”de “Dernek üyelerinin birbirinden güzel tablolarının sergilenmesi için ortam yaratan Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabeddin Tosuner'e ve ev  sahipliği için 18. Dönem milletvekilimiz Sayın Zeki Ünal'a  teşekkür ediyor; sanatçılarımızı kutluyorum.”dedi.

 

27 Mayıs 2024 tarihine kadar açık kalacak Resim Sergisini sanatseverler gezebilecekler.  

ESKİŞEHİR (UHA) - SALİH GÜVEN

BELEDİYELER

EKONOMİ