TARİHİ KONAKLARIYLA BEYPAZARI FOTOĞRAF SANATÇILARININ YADA TUTKUNLARININ GÖZDE MEKANI

Tarihi han hamam ve konaklarıyla öne çıkan Beypazarı İlçesi, Fotoğraf sanatçılarının gözdesi:

Tarihi Konaklarıyla Beypazarı Fotoğraf sanatçılarının yada tutkunlarının gözde mekanı

Merkezi İstanbul’da bulunan Pohota Pley Fotoğrafçılık ve Foto Travel fotoğrafçılık kursu üyeleri fotoğraf çalışmasında bulunmak üzere Beypazarı ilçesine geldi.

27 Kişi Fotoğraf kursu üyesi, Beypazarı İlçesine gelerek, fotoğraf çalışmasında bulunacaklarını ve Beypazarı’nın güzelliklerini fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştireceklerini kaydetti.

Gurubun sözcüsü Nihat Karataş, 27 fotoğraf Kursu üyesiyle birlikte Beypazarı İlçesine geldiklerini ve burada fotoğraf çalışmasında bulunacaklarını söyledi.

Belirli bir kursun ardından kurs üyeleriyle Fotoğraf çalışmasında bulunmak üzere Anadolu’da birçok güzelliği, fotoğraf karelerine yansıtmaya çalıştıklarını belirten Karataş, “Bu günden başkentin, tarihi İpekyolu üzerinde bulunan Beypazarı İlçesine geldik ve burada fotoğraf çalışmasında bulunacağız. Burada o kadar zenginlik var ki, bu güzellikler ve zenginlikler fotoğraf karelerinde ölümsüzleşecek” dedi.

Karataş, Tarihi mekan alanları ve fotoğraf çekimi için üyeleri serbest bırakarak, fotoğraf çalışmasında bulunacaklarını, bunun için üyelerinde verilen kursun ardından fotoğraf çalışmasında bulunacaklarını kaydetti.

Fotoğraf çalışmasında bulunmak üzere tarihi ilçe Beypazarı’na gelen grubun üyelerini bizde havuç heykelinde yakaladık ve bu anı ölümsüzleştirdik.

 

 

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ