GEBZE'DE GEÇİNEMİYORUZ MİTİNGİNDE AV.AYŞEN MUŞTU VATANDAŞIN YANINDA OLDU

Mitinge CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. CHP lideri, mitingde asgari ücret taleplerinin 25 bin TL olduğunu belirtti ve erken seçim açıklaması yaptı. Gebze'de "Geçinemiyoruz" Mitingine Yoğun İlgi Av.Ayşen Muştu'dan geldi.

GEBZE'DE GEÇİNEMİYORUZ MİTİNGİNDE AV.AYŞEN MUŞTU VATANDAŞIN YANINDA OLDU

CHP'nin Gebze'deki mitinginde Özgür Özel'den erken seçim açıklaması oldu. Gebze'de düzenlenen "Geçinemiyoruz" mitingi, vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Ekonomik zorlukları protesto etmek amacıyla düzenlenen mitinge, önceki dönem belediye başkan adayı Ayşen Muştu' da katıldı.

Muştu, yaptığı konuşmada Türkiye'deki ekonomik durumun zorluğuna dikkat çekerek, "Emekliler ve işsizler olarak borç içinde olduğumuzu biliyoruz. Dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyorum. Bu ülkede emekliler baş tacıdır" dedi.

Mitingde, vatandaşlar pankartlar ve sloganlarla ekonomik sıkıntılara dikkat çekti. Birçok katılımcı, artan yaşam maliyetlerinden ve geçim sıkıntısından bahsederek taleplerini dile getirdi.

Organizatörler, mitingin amacının yetkililere ekonomik zorluklar hakkında farkındalık yaratmak ve çözüm talep etmek olduğunu belirtti. Ayşen Muştu' nun yanı sıra, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar da söz alarak desteklerini ifade etti.

İSTANBUL (UHA) - GÜLSEVEN TAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ