GELİBOLU’DA CHP GENÇLİK KOLLARI’NIN YENİ BAŞKANI ALPGİRAY KAVAS OLDU

CHP Gelibolu Gençlik Kolları’nda bayrak değişimi yaşandı; 6 yıllık başkan Uğur Papatya görevini Alpgiray Kavas’a devretti.

Gelibolu’da CHP Gençlik Kolları’nın Yeni Başkanı Alpgiray Kavas Oldu

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen CHP İlçe Gençlik Kolları seçiminde Alpgiray Kavas, tek aday olarak yeni Gençlik Kolları Başkanı seçildi. Kongre, Gelibolu İş Adamları Derneği’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Altı yıl boyunca Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Uğur Papatya, görevi Alpgiray Kavas’a devretti.

Yeni başkan Alpgiray Kavas, yaptığı konuşmada, "Biz CHP Gençlik Kolları olarak, artık genel iktidar hedefinde, yapı taşlarını oluşturmak için bu yolda emek vereceğiz. Konumlarımızı böyle görür, bu uğurda mücadele edersek hedefe ulaşmamız çok daha kolay olacaktır. İktidar yolunda kurtuluşu, devrimleri ve geleceği örgütlemek için ekibimle birlikte bu göreve aday oldum. İlçemizdeki gençlik hareketini daha da ileriye taşımayı ve genç kadrolarımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz," dedi.

Yapılan seçimle birlikte Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevine seçilen Alpgiray Kavas’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Doğuş Kırca, Mert Akman, Seçil Çolak, Furkan Baylan, Taylan Berkay Tümer, Nebi Gökdeniz Arpacı, İrfancan Yeşilyurt, Berkay Abay.

Kongreye, İlçe Başkanı Engin Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Öznur Türk ve yönetimi, İl ve Belediye Meclis Üyeleri, geçmiş dönem belediye başkanı Mustafa Özacar ile partililer katıldı.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ