LÜTFÜ SAVAŞ'TAN DİKKAT ÇEKİCİ PAYLAŞIM

Hatay Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Lütfü Savaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, geleceğe yatırım yapanların kazandığını belirtti. Savaş, iktidara gelirken eğitim, ekonomi, hukuk, sanayi, tarım ve milli güvenlik konularında hazırlıklı olunması gerektiğini vurguladı ve kalifiye insan gücünün önemine dikkat çekti.

LÜTFÜ SAVAŞ'TAN DİKKAT ÇEKİCİ PAYLAŞIM

GELECEĞE YATIRIM YAPANLAR KAZANIR

Hatay Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Lütfü Savaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Savaş, paylaşımında siyaset, sanayi, ticaret, spor ve eğitim gibi alanlarda sadece geçmişi ve bugünü konuşanların değil, yarını tartışanlar ve geleceğe insan odaklı yatırımlar yapanların her zaman kazandığını vurguladı.

Savaş, iktidara gelirken eğitim, ekonomi, hukuk, sanayi, tarım ve hayvancılık ile milli güvenlik konularında hazırlıklı olunması gerektiğini belirtti. Ayrıca, bu hazırlığı topluma hissettirmenin önemine değindi. "Bütün bunları yapabilmek için bütüncül bir düşünceye ve kalifiye insan popülasyonuna sahip olmak şarttır," diyen Savaş, aksi takdirde yönetenlerin yönetimine tabi olmaya devam edileceğini ifade etti.
Paylaşımıyla geleceğe yönelik stratejik düşüncenin ve insan odaklı yatırımların önemine dikkat çeken eski başkan Lütfü Savaş’ın bu açıklamalarının muhattabı merak konusu oldu.

HATAY (UHA) - MEHMET NUR

BELEDİYELER

EKONOMİ