MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ KAHTA, BİZİM İFTİHAR KAYNAĞIMIZDIR

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, Kurban Bayramı vesilesiyle Kâhta'da katıldığı bayramlaşma töreninde Kâhta ilçesinin kendileri için her zaman ayrı bir önem taşıdığını ve AK Parti bayrağının burada dalgalanmasından büyük onur duyduklarını belirterek Kâhtalı hemşehrilerinin bayramını kutladı.

MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ KAHTA, BİZİM İFTİHAR KAYNAĞIMIZDIR

Ak Parti Kâhta İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu bayramlaşma törenine İl Başkanı Fehmi YILMAZ ile birlikte katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ; programı düzenleyen AK Parti Kâhta İlçe Başkanı Osman ÇETİNKAYA'ya, Kâhta Belediye Başkanı Mehmet Can HALLAÇ'a, Bölükyayla Belediye Başkanı Mehmet TURAN'a, Kadın Kollları ve Gençlik Kolları Başkanlarına, İl Encümenlerine, Belediye Meclis Üyelerine ve Mahalle Başkanlarına teşekkürlerini sunarak bütün Kâhta halkının Kurban Bayramını tebrik etti.

Kâhta'nın AK Parti için bir iftihar kaynağı olduğunu belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Kâhta'da ilçe belediye başkanlığının yanı sıra iki belde belediye başkanlığı ve 5 il encümenliğinin tamamını AK Parti'nin kazandığını söyledi. Artık seçimlerin geride kaldığını ve bundan sonraki süreçte halkımızın refahı için ellerinden gelen her türlü çalışmayı göstereceklerini ifade eden ALKAYIŞ, her zaman olduğu gibi bugün de Hükümetimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Encümenlerimiz ve Teşkilatımız olarak milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Samimi ve tertipli bir teşkilat yapısına sahip olduklarını ifade eden Milletvekili ALKAYIŞ; ülkemizin, ilimizin ve Kâhta'mızın sorunlarını iyi bildiklerini ve bölgeyi yakından tanıdıklarını belirtti. Gayretli çalışmalarının devam edeceğini ve AK Parti bayrağını daha da ileri taşıyacaklarını söyleyen ALKAYIŞ, Kurban Bayramının bütünleştirici gücünün olduğunu ve bu vesileyle bir araya geldiklerini söyleyerek bütün halkımızın bayramını kutladı.

Bu önemli günde büyüklerimizin ellerinin öpülüp hayır dualarının alınması ve küçüklerimize de şefkat ve sevgi gösterilmesi gerektiğini söyleyen ALKAYIŞ, Kurban Bayramı'nın bizlere Allah'ın bir lütfu olduğunu ve bu manevi iklimden çokça yararlanmamız gerektiğini dile getirdi. Kurban Bayramı'nda Hac farizasını yerine getiren hacılarımızın ibadetlerinin ve bütün Müslümanların kesmiş oldukları kurbanların Allah katında kabul olmasını dilediğini söyleyen ALKAYIŞ, başta Gazze ve Doğu Türkistan olmak üzere dilinden, dininden ve canından edilmeye çalışılan mağdur kardeşlerimize Yüce Allah'tan yardım diledi.

ALKAYIŞ, memleket meselelerini belli bir takvime bağlayarak kısa, orta ve uzun vadede çözüme ulaştıracaklarını, ekiplerinin çok güçlü ve çalışkan bir ruha sahip olduğunu ve görev bilinciyle hareket ettiklerini dile getirerek milletimizin selameti için çalışmaya devam ettiklerini ve edeceklerini söyledi. Mahalle başkanlıklarından Genel Merkez yöneticiliğine kadar verilmiş olan her çeşit görevi benimsediklerini ve yerine getirmek için çaba göstermekten geri durmadıklarını belirten ALKAYIŞ, bütün Kâhta halkımızın ve Adıyaman'ımızın Kurban Bayramı'nı tebrik ettiğini söyledi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ