MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ALKAYIŞ: AK PARTİ KÖYLERİMİZİN YANINDA, DESTEĞİMİZ TAMDIR

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, köylere yaptığı ziyarette, hükümetin köylerdeki çalışmalara tam destek verdiğini belirtti.

Milletvekili Mustafa Alkayış: AK Parti Köylerimizin Yanında, Desteğimiz Tamdır

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Adıyaman il merkezindeki bazı köyleri ziyaret ederek buralardaki yatırımları ve çalışmaları yerinde inceledi. Alkayış’a bu ziyarette İl Başkanı Bülent Kablan, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Alkan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Sırasıyla “Zor, Düzce, Kuştepe, Hasancık, Uludam” köylerini ziyaret eden Milletvekili Alkayış, burada vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi ve mevcut çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu.

6 Şubat depremlerinde Adıyaman’ın büyük yıkımlar yaşadığını hatırlatan Alkayış, hükümet olarak yaraların sarılması için ciddi gayretler gösterdiklerini belirtti. Deprem konutlarının bir kısmının tamamlandığını ve kalanların hızla yükseldiğini ifade eden Alkayış, İl Genel Meclisi’ne teşekkür ederek köylerdeki altyapı, üstyapı ve kilitli parke çalışmalarının deprem öncesi en verimli şekilde sürdüğünü, deprem sonrası tahribatın izlerini kaldırmak için çalıştıklarını söyledi. Halkla el ele vererek yaraları saracaklarını vurgulayan Alkayış, hükümetin Adıyaman’ın yeniden inşası için tüm gücünü seferber ettiğini belirtti. Adıyaman’ı daha iyi günlerin beklediğini ifade eden ve köy muhtarlarına konukseverlikleri için teşekkür eden Milletvekili Alkayış, memleketin kalkınması için ellerinden gelen her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ