YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır ve ekibi, AGC Başkanı Önder Artuk’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi’nden Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır’ın yanı sıra Teşkilat Başkanı Kadir Baybaş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Tufan Yaşık, Mevlüt Akkuş ve İsmail Er, AGC Başkanı seçilen Önder Artuk’a yeni görevinde başarılar dilerken yönetim kurulu üyelerini yeni görevlerinden dolayı tebrik etti. İl Başkanı Çakır ziyarette yerel basının demokrasiler için önemine değinerek, “Basın, demokrasilerin olmazsa olmaz bir parçası konumunda görülmekte olup dördüncü güç olarak görev yapmaktadır. Basın, başta seçim dönemi olmak üzere her zaman bizlerle müşterek mesai yaparak halkın sorunlarını dile getirmektedir,” dedi.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Çakır ve ekibine teşekkür eden AGC Başkanı Önder Artuk, “Basın, demokrasilerin olmazsa olmazıdır; gerek yerel, gerek ulusal basın olarak Türkiye’de büyük bir camia. Basın, toplum adına gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalışması bağlamında yasama, yürütme ve yargı erkinin yanında görev yapan toplumsal bir kurum,” dedi. Yeniden Refah Partisi İl Yönetimi, ziyaret sonrası tablo ve plaketten oluşan hediyelerini Başkan Artuk’a takdim ederken, ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

AFYONKARAHİSAR (UHA) - FARUK KILINÇ

BELEDİYELER

EKONOMİ