12 BİNGÖLSPOR'DAN TARAFTARLARINA ÇAĞRI: HEDEF TRİBÜN REKORU!

12 Bingölspor Kulübü, Hakkari Zapspor maçında tribünleri doldurmayı hedefliyor ve tüm Bingöllüleri maça davet ediyor.

12 Bingölspor'dan Taraftarlarına Çağrı: Hedef Tribün Rekoru!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından 12 Bingölspor, sezonun ilk iç saha maçında Hakkari Zapspor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Pazar günü saat 13.00’da Bingöl Şehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada, 12 Bingölspor taraftarlarıyla uzun bir aradan sonra buluşacak. Kulüp, taraftar desteğiyle tribün rekoru kırmayı hedefliyor.

Sezon başında şampiyonluk hedefi koyan ve bu doğrultuda önemli transferler gerçekleştiren 12 Bingölspor, deplasmanda oynadığı ilk iki maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı. Bu başarı ivmesini sürdürmek isteyen takım, şampiyonluk yolundaki en büyük gücünün taraftar desteği olduğunu vurguluyor.

Başkan Özturan’dan Bütün Bingöl’e Çağrı

12 Bingölspor Kulüp Başkanı Engin Özturan, Bingöl merkez ve ilçelerindeki herkesi maça davet etti. Şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını belirten Özturan, taraftarın coşkusunun takımın başarısında kritik bir rol oynadığını ifade etti.

Özturan, “Yaktığımız şampiyonluk meşalesinde tüm halkımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Şampiyonluk yolunda kalpleriniz ve ruhlarınızla takımımıza eşlik edin. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız!” dedi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz’ın da maçı izleyeceğini belirten Özturan, tüm sivil toplum örgütlerini, esnafları, öğrencileri ve kamu görevlilerini tribünleri doldurmaya davet etti.

 

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ