GELİBOLUSPOR BİSİKLET TAKIMI TÜRKİYE 3.SÜ, YILDIZ KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Geliboluspor Bisiklet Takımı, Türkiye Yol Yarışlarında büyük başarı elde ederek 3. sırada yer aldı. Yıldız Kızlar Kategorisinde ise Meryem Ada Yenal ve Yağmur Ecrin Çolakoğlu şampiyonluk kazandı.

Geliboluspor Bisiklet Takımı Türkiye 3.sü, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonu Oldu

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde birçok branşta mücadele eden Geliboluspor’un sporcuları şampiyonluklara doymuyor. Türkiye Bisiklet Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet Programı Türkiye Kupası 5. Etap Yol Yarışları, Isparta'da gerçekleştirildi.

2006 yılından bu yana, triatlon, biatlon ve yüzme dallarında yetiştirdiği sporcularla Gelibolu’ya şampiyonluklar kazandırmaya devam eden eski milli sporcu Halil Tuna’nın sporcuları, ilçeye yine Türkiye şampiyonluklarıyla döndüler.

Isparta’da yapılan yarışmalarda rakipleriyle zorlu bir mücadele yaşayan Geliboluspor Bisiklet Takımı, 12 yaş kızlarda Meryem Ada Yenal Türkiye Şampiyonu oldu. 15 yaş kızlarda ise Yağmur Ecrin Çolakoğlu, yarışlarda tekerlek farkıyla Türkiye 2.si olurken, genel klasmanda Türkiye Şampiyonu olarak tamamladı.

Mart ayında Konya'da başlayan ve sırasıyla Denizli, Aksaray, Sivas, Burdur ve Isparta’da tamamlanan Bisiklet Yol Yarışlarında, genel klasmanda 15 yaş yıldız kızlarda Yağmur Ecrin Çolakoğlu Türkiye Şampiyonu olurken, Geliboluspor Takımı ise Türkiye 3.sü oldu.

Geliboluspor Başkanı Mehmet Cenk Çilesiz, “Başarılı bir geçmişi olan Halil Tuna hocamızın çalıştırdığı sporcuların başarılı olması doğal bir durum. Geliboluspor bünyesindeki sporcularımız bireysel ve takım olarak başarılarına başarı ekliyor. Yine Türkiye birincilikleriyle dönen hocamızı ve sporcularımızı kutluyorum,” dedi.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ