KAYSERİ’DE 4. ULUSLARARASI YARI MARATON: HALK KOŞUSU’NDA HEDİYE YAĞMURU

Kayseri'de düzenlenen 4. Uluslararası Yarı Maratonu'nda Halk Koşusu katılımcıları birbirinden özel hediyeler kazanma şansını elde edecek.

Kayseri’de 4. Uluslararası Yarı Maraton: Halk Koşusu’nda Hediye Yağmuru

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın spor şehri hedefi doğrultusunda, spor faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. 22 Eylül 2024'te düzenlenecek 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu, sadece profesyonel koşuculara değil, halk koşusuna katılan vatandaşlara da büyük fırsatlar sunacak. Başkan Büyükkılıç’ın liderliğinde sporun ve sporcunun desteklenmesi amacıyla yapılan organizasyon, katılımcılara çeşitli hediyeler kazandırmayı hedefliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. iş birliği ile düzenlenen Halk Koşusu’nda 20 kişiye bisiklet, 20 kişiye Kayseri Yarı Maratonu çantası, 20 kişiye Caribou Coffee’den kahve çekleri, Spor A.Ş. tesislerinde VIP ve üyelik ödülleri olmak üzere toplamda onlarca katılımcı çekilişle ödüllendirilecek. Bu kapsamda, spor etkinliklerine katılan vatandaşlar hem spor yapma fırsatı bulacak hem de birbirinden değerli hediyeler kazanacak.

Kayseri’yi Avrupa’nın 2024 Spor Şehri yapmayı başaran Başkan Büyükkılıç, bu tür etkinliklerle spor bilincini şehirde artırmayı ve vatandaşların aktif yaşam tarzına teşvik edilmesini amaçlıyor. Halk Koşusu’nun yanı sıra 21K ve 10K parkurlarında koşular düzenlenecek ve spor severler için unutulmaz bir gün yaşanacak. Çekiliş sonrası kazanan katılımcılara ödülleri törenle teslim edilecek.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ