WELLNESS PILATES KURSLARI DEVAM EDİYOR

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden WELLNESS (PILATES) kurslarına ilgi artıyor.

WELLNESS PILATES KURSLARI DEVAM EDİYOR

WELLNESS (PILATES) Fiziksel, zihinsel ve sosyal açıdan da iyi olma hali olan bir spor dalı olduğuna dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş;  Wellness kurslarına ilginin her geçen artığına dikkat çekerek, Sümerevler Atletizm Pistinde antrenörler nezaretinde etkinlik düzenlediklerini söyledi. 

İl Müdürü Fikret Keleş; ”Yaşam kalitesini yükseltmek için bilinçli ve istekli bir şekilde alınan kararları ve bu kararların uygulanma sürecini kapsar. İyi yaşam ya da sağlıklı yaşam olarak da adlandırılan wellness, kişinin hayatındaki stresi yönetebilmesi, duygularıyla nasıl başa çıkacağını bilmesi ve hayatında dengeyi kurabilmesiyle ilgilidir. Yani wellness dediğimizde yalnızca fiziksel açıdan sağlıklı olmayı değil, her açıdan sağlıklı ve huzurlu olmayı kast ederek tüm bayanları spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Çok Amaçlı Spor Salonunda ve Yeni Mahalle Spor Salonunda haftanın 4 günü WELLNESS kurslarımız devam ediyor.

WELLNESS sporunun her yaş gurubu tarafından yapılabileceğini belirterek, WELLNESS (PILATES) yapmaya davet ediyoruz” dedi.
Detaylı bilgi ve kayıt için:
☎️ 04162164833 / 153

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ