CENNET CEHENNEM VADİSİ ÇÖPTEN TEMİZLENDİ

Hakkari Cennet ve Cehennem Vadisi Bölgesinde piknik yapan vatandaşlar tarafından doğada bırakılan çöpler Hakkari İl Özel İdaresi ekiplerimiz tarafından toplandı.

Cennet Cehennem Vadisi Çöpten Temizlendi

Türkiye’nin en yüksek ikinci zirvesi olan Uludurok’un yer aldığı Cilo-Sat Dağları eteklerinde bulunan Cennet ve Cehennem Vadisi Bölgesinde piknik yapan vatandaşlar tarafından çevreye atılan çöpler İl Özel İdaresi ekiplerimiz tarafından bölgeden alındı.

"Doğayı Korumak Hepimizin Görevi"

Kırıkdağ Köyü sakinlerinden Abdullah Adıyaman, "Gerek Hakkari gerekse de il dışından gelerek Cennet Cehennem Vadisi bölgesini ziyaret edenlerden ricamız çöplerini çevreye atmamaları ve doğayı kirletmemeleridir. Doğayı korumak hepimizin görevidir. Türkiye'nin birçok yerinden buraya insanlar geliyor. Bu güzel doğaya sahip çıkmamız lazım. Vatandaşlarımızdan ricamız çöplerini İl Özel İdaresi tarafından bölgeye konulan çöp konteynerlerine bırakmalarıdır. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz. İl Özel İdaresi ekipleri, Cennet Cehennem Vadisine gelerek buradaki çöpleri toplayarak çöp aracıyla götürdüler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli ve bu muhteşem doğaya sahip çıkmalıdır." dedi.

HAKKARİ (UHA) - NECMİ ERTUŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ