GÜDÜL'ÜN TANITIMINDA BÜYÜK ADIM: BAŞKAN DOĞANAY'DAN TURİZM ATAĞI

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, ilçenin tanıtımına büyük önem verdiklerini ve bu çalışmaların sonucunda hafta sonu turlarının başladığını açıkladı.

Güdül'ün Tanıtımında Büyük Adım: Başkan Doğanay'dan Turizm Atağı

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, göreve geldikleri andan itibaren ilçenin tanıtımına ve temizliğine çok önem verdiklerini belirtti.

Çeşitli platformlarda ve Başkent Ankara'da ilçenin tanıtımlarının yapılması dolayısıyla hafta sonları ilçeye turların gelmeye başladığını ifade eden Belediye Başkanı Doğanay, “İlçemiz gerçekten çok güzel, doğa harikası bir yer. Çeşitli medeniyetlerin ayak izlerini bulabiliyorsunuz. Yaylaları, doğası, Sorkun Tabiat Parkı muhteşem yerler. Bu güzellikleri insanların görmesini sağlamaya çalışıyoruz ve tanıtımlarımız sürüyor” dedi.

Binlerce yıllık olan İn-Önü Mağaraları ve kent tarihi müzesini gezen turistlerin gördükleri karşısında hayranlıklarını gizleyemediklerine değinen Belediye Başkanı Doğanay, şunları kaydetti:

“Güdül’ümüzün tanıtımı ve turizmde hak ettiği noktaya gelebilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda çeşitli kurum ve kuruluşlar ile üniversitelerle işbirliğine gidiyoruz. İlçemizin tarihi kalıntıları, kültürü ve doğası var, olmayan bir şey yok. Bunları insanlara göstermenin çabasındayız.”

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ