19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMININ 105. YILI YURDUN DÖRT BİR YANINDA OLDUĞU GİBİ BEYPAZARI İLÇESİNDE DE TÖRENLE KUTLANDI

Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’nda, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması, 15 Temmuz Demokrasi meydanında Anıta Çelenk’in sunulmasıyla başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve spor Bayramının 105. yılı yurdun dört bir yanında olduğu gibi Beypazarı ilçesinde de törenle kutlandı

Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ahmet lal, Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, Belediye başkan yardımcısı, Jandarma Komutanı, Okul müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ekipleriyle birlikte, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Hanlar Önü meydanında, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet lal, Anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu ve bağımsızlığımızın sembolü İstiklal marşımız katılımcılar tarafından hep birlikte bir ağızdan okundu.

19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde tüm caddeler bayraklarla donatıldı.

Bankalar caddesinde Tören düzenlendi:

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının 105. Yılı dolayısıyla Bankalar caddesi üzerinde genel Kutlamama yapıldı.

Buradaki kutlamalar Kaymakam Vedat Yılmaz, belediye başkanı Dr. Özer Kasap, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş, Emniyet Müdürü Ahmet Emre Can, Jandarma Komutanı Yzb. Haluk Muharrem Uzun, Birim müdürleri ve bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, Okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Burada, İlçe gençlik Spor müdürü Ahmet Lal, şunları kaydetti:

"Bu gün milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman silah arkadaşlarının önderliğinde başlayan Kurtuluş mücadelesinin ilk adımının atıldığı gün olan, 19 Mayıs'ın 105. yılının kutlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Ardından çeşitli okulların öğrencileri Halk oyunları gösterisizlerinde bulunurken, gençlik Spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilen gençler de bir gösteride bulundu ve ardından kula yaparak, kulede bayrak açtı. Bayrak Kaymakam Vedat Yılmaz’ verildi.

Kaymakam Yılmaz, öğrencinin Kulede açtığı bayrağı teslim alırken, öperek teslim adı.

Bazı öğrenciler, 19 Mayıs gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Şiirler okurken okunan şiirlerle birlikte bayram sona ererken, gençlik Haftası boyunca çeşitli etkinliklerde ve spor karşılaşmalarında derece yapanlara Kupaları verildi.

Kaymakam Vedat Yılmaz, belediye başkanı Dr. Özer Kasap, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş, bu anma gününü hazırlayan İlçe gençlik ve Spor Müdürüne teşekkür ettiler.

 

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ