SİVRİHİSARLILAR DERNEĞİ'NDE ARSLAN GÜVEN TAZELEDİ

Sivrihisarlılar Derneği’nin olağan genel kurul toplantısında Başkan İsmail Arslan tekrar aynı göreve seçilerek güven tazeledi

Sivrihisarlılar Derneği'nde Arslan güven tazeledi

Dernek binasında yapılan genel kurul toplantısında açılış ve yoklama yapıldı teşekkülü edilen Divan Başkanlığına Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu seçildi. Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı hep birlikte söylendi. Faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu okundu ve ibrası yapıldı. Dernek organlarının seçimi yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde: Dernek Başkanı İsmail Arslan yeniden seçilerek güven tazeledi. Genel kurul toplantısına: Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sivil toplum kuruluşları başkanları, dernek üyeleri, davetliler katıldılar.

Dernek Başkanı İsmail Arslan, yaptığı konuşmada, ‘’Yeni dönemde mevcut etkinliklerin yanında, değişik dallarda eğitim ve kültür etkinliklerini Eskişehirde  yaygınlaştıracağız. Belediyeler ve resmi kurumlarla ortak faaliyetler gerçekleştireceğiz. Eskişehir’in kültür ve sanat etkinliklerine, Eskişehir’de düzenleyeceğimiz etkinliklerle katkı sağlayacağız.

Sivrihisar ilçemizin Eskişehir'deki temsilcisi olarak hemşehrilerimizin tanışmasını, kaynaşmasını sağlamak ana hedefimizdir. Dernek binamızın kendimize ait olmasının avantajlarını kullanarak Eskişehir’de kültür ve sanat etkinlikleri yapmaktayız. Eskişehir’de birçok dalda kurslar açarak eğitim ve kültür çalışmalarını yoğunlaştırdık. Bu tür etkinliklerde tüm Sivrihisarlı ve Eskişehirli sanatseverlere, gönül dostlarına kapımızı açtık. Derneğimiz,  önemli bir yer edindi. Eskişehir'de çok sayıda Sivrihisarlılar yaşamaktadır.’’ dedi.

ESKİŞEHİR (UHA) - SALİH GÜVEN

BELEDİYELER

EKONOMİ