TEPEBAŞI SAĞLIKLI KENT KONSEYİ’NDE YENİ DÖNEM

Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel kurulda Canan Adlım başkanlığa seçildi.

TEPEBAŞI SAĞLIKLI KENT KONSEYİ’NDE YENİ DÖNEM

Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı, Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi yönetimi ve üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığını Yücel Yenilmez’in yaptığı genel kurulda konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi’nin Genel Kurul Toplantısı’nın da hayırlı olmasını diliyorum. 1999 yılında kurulan konseyimiz, 2001 yılında Dünya Sağlık Örgütü’ne girerek küresel bir ağa katıldı ve uluslararası bir konsey haline geldi. 2004 yılında İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı çalışmalarından sonra Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin kurulmasına karar verildi ve Tepebaşı Belediyesi ile konseyimiz burada kurucu üye oldu. Konseyimiz bu anlamda ulusal ve uluslararası bir konsey. 20 yılı aşkın bir süredir çalışmalarımız devam ediyor. Genel kurulda başkanlığa seçilen Canan Adlım’ın verimli bir dönem yaşanacağına inanıyorum. Yeni yönetimimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde Canan Adlım konsey başkanlığına seçildi. Toplantı, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Yürütme Kurulu; Canan Geçit, Gamze Ayva, Serpil Üstsoy, Sülbiye Bilen, Cem Ergölen, Melis Danışman Sonkurt, Gürsel Gür, Başak Adar Kalkan Dr. Hakan Uysal, Dr. Arzu Çelen, Ferziye Küçük, Ege Sabahçı, Bengisu Özer, Saadet Mihallıç, Pınar Barış, Zeynep Çe tin ve Melek Kesikbaş’tan oluştu.

Danışma Kurulu’nda ise Prof. Dr. Elif Gürsoy, Salih Sarıoğlu, Prof. Dr. İlknur Maviş, Prof. Dr. Cengiz Türe, Saadet Önay, Prof. Dr. Ayşen Öztürk yer aldı.

ESKİŞEHİR (UHA) - SALİH GÜVEN

BELEDİYELER

EKONOMİ