AK PARTİ’NİN YENİDEN ADAY GÖSTERDİĞİ ERDAL ARIKAN, BİNGÖL’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak tekrar aday gösterilen, Erdal Arıkan, İstanbul'dan dönüşünde Bingöl'de sıcak karşılandı ve adaylığı AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda resmen açıklandı.

AK Parti’nin Yeniden Aday Gösterdiği Erdal Arıkan, Bingöl’de Coşkuyla Karşılandı

Arıkan, Bingöl Havalimanı’nda davullar eşliğinde büyük bir kalabalık tarafından heyecanla karşılandı. Buradan AK Parti Bingöl milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile birlikte Belediye Konferans Salonuna geçti.

Programa Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da video konferansla katılarak Arıkan’ı yenilenen adaylığından dolayı tebrik etti. Bingöl halkı ve partililer Arıkan’a olan sevgi ve desteklerini ifade ederek hareketli bir atmosfer yarattı. Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Arıkan’ın adaylığının yenilenmesinin mutluluğunu video konferansla paylaşarak başarılar diledi.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentteki destek ve sevgilerinden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, hizmetlerini daha da ileriye taşıyacaklarının sözünü verdi. Program, katılımcıların coşkulu tezahüratlarıyla sona erdi.

Yılmaz, Arıkan’ın ikinci döneminde de görevine devam edeceğini vurgulayarak, Arıkan’ın önceki dönemde verdiği sözleri yerine getirdiğini vurguladı. Başkan Yardımcısı Yılmaz, “Belediye Başkanı Arıkan gerçekten çok güzel projeleri hayata geçirdi. Önümüzdeki dönemde de edindiği tecrübeyle ekibiyle birlikte yeni hizmet ve projelere imza atacak. Yüce Allah hayırlı ve uğurlu kılsın.”

Erdal Arıkan, büyük bir heyecanla, sıcak karşılamadan dolayı teşekkürlerini iletti. Arıkan, “Şehrimizin ve ülkemizin geleceği bizim çabamıza, değer yaratmamıza ve özverimize bağlıdır. Bu konuda şehrimizin geleceğini planlayıp inşa ederken üzerimize düşen ağır sorumluluğun ve yükün bilincindeyiz. hemşerilerimiz ve halkımız omuzlarımıza yüklenmişlerdir.İnşallah şehrimizi geleceğe taşımak için büyük bir çaba içerisinde olacağız.Şu ana kadar çalışma anlayışımız şeffaf, paylaşımcı, istişarede, birlikte karar alma ve onay alma şeklinde oldu. Kamuoyundan Allah’ın izniyle bundan sonra da aynı hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz.”

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ