BAKANI TUNÇ, KAĞITHANE GENÇLİK MERKEZİ'NDE GENÇLERLE BULUŞTU

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi ve Kağıthane Belediyesi'ne ait Gençlik Merkezi'nde gençler ile bir araya geldi.

BAKANI TUNÇ, KAĞITHANE GENÇLİK MERKEZİ'NDE GENÇLERLE BULUŞTU

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, seçim çalışmalarını değerlendirmek ve çalışmalar hakkında bilgi almak için Kağıthane'de gençler ile bir araya geldi  İftar programı sonrası Kağıthane Belediyesi'ne ait Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Bakan Tunç, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençler ile sohbet etti.

Ev sahipliğini Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in yaptığı ziyaret programında Belediyeye ait genç mekana geçen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Talep ve önerileri değerlendiren Bakan Tunç, gençlerle sohbet etti.


İftardan sonra gerçekleşen buluşma yaklaşık iki saat sürdü. Gençlerin Bakan Tunç'a merak ettikleri konular hakkında sorular yönelttiği buluşma samimi bir ortamda gerçekleşirken, Başkan Öztekin' de mevcut ve yeni dönem gençlik projelerini paylaştı.

Ziyaret sonrası çalışmalardan ve Genç Mekan'ın atmosferinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Bakan Tunç,  Öztekin'e başarı dilediklerinde bulundu  Başkan Öztekin' de Kağıthane'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duydukları Adalet Bakanı Tunç'a desteği için teşekkür etti.

İSTANBUL (UHA) - MURAT ÖZDEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ