BİNGÖL VALİSİ AHMET HAMDİ USTA, KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Kamu Kurumlarındaki Çalışmaları İnceledi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kurum ziyaretleri kapsamında DSİ 94. Şube Müdürlüğü, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü 84. Şube Şefliği, KOSGEB Bingöl İl Müdürlüğü, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Bingöl Yatırım Destek Ofisi, TKDK Bingöl İl Koordinatörlüğü, ve İŞGEM Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Usta, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kurum personeline başarılar diledi.

Vali Usta'nın ilk ziyareti DSİ 94. Şube Müdürlüğü'ne oldu. Şube Müdürü Zeki Erdem ve baş mühendisler tarafından karşılanan Vali Usta, kurumun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ardından Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü 84. Şube Şefliği'ni ziyaret eden Vali Usta, Şube Şefi Sedat Yılmaz'dan kurumun faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve yolların bakımı ve iyileştirilmesine yönelik desteklerin devam edeceğini belirtti.

Vali Usta'nın ziyaretleri arasında KOSGEB Bingöl İl Müdürlüğü de yer aldı. İl Müdürü Naci Özdemir'den küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesine yönelik çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Usta, kurumun ekonomideki etkinliklerin arttırılmasına yönelik önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

FKA Bingöl Yatırım Destek Ofisi'ni ziyaret eden Vali Usta, İl Koordinatörü İsa Telimen'den ajansın faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve yapılan çalışmalarda başarılar diledi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Bingöl İl Koordinatörlüğü de Vali Usta'nın ziyaret ettiği kurumlar arasındaydı. TKDK Elâzığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Usta, yapılan çalışmalarda başarılar diledi.

Vali Usta, gün içinde gerçekleştirdiği ziyaretleri Bingöl İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Müdürlüğü ile tamamladı. İŞGEM Müdürü Ömer Çakan'dan merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Usta, İŞGEM tarafından danışmanlık hizmetleri verilen firmaların üretim birimlerini ziyaret ederek ürün çeşitleri ve üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Usta, kamu kurumlarının hızlı ve etkin bir şekilde hizmet sunma sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Bingöl'de daha kaliteli bir yaşam standardı sağlamak için kurumlar arasındaki koordinasyonun önemine dikkat çekti ve çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ