BİNGÖL VALİSİ USTA, GRUP YOLU ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde bulunan Çevirme, Sarısaman, Yazkonağı, Yolaçtı ve Sağgöze köyleri grup yolundaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, Genç Kaymakamı Güzel'den süreç hakkında bilgi aldı.

Bingöl Valisi Usta, Grup Yolu Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Vali Usta, tamamlanan asfaltlama çalışmalarını gözden geçirdikten sonra, yüklenici firma yetkilileri ve köy sakinlerinin katıldığı bir toplantı düzenleyerek köylülerin taleplerini ve sorunlarını dinledi. Yaptığı konuşmada, tamamlanan yolun vatandaşlar için hayırlı olması temennisinde bulundu ve devam eden yol çalışmalarının yakından takip edileceğini belirtti. Vali Usta, kalan işlerin en kısa sürede tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

Daha sonra Vali Usta, inşaatı devam eden Şehit Üsteğmen Serkan Gencer Üs Bölgesi'ni ziyaret etti ve burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Programın sonunda Vali Usta, Genç İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Yazkonağı Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Usta'nın Genç programına Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Genç Belediye Başkanı M. Zeki Dirik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan da eşlik etti.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ