FIRAT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. MÜHENDİSLERİNİN YARATICI PROJELERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., sorumluluk sahasında 2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan bir şirket olarak, bünyesinde görev yapan mühendislerin ortaya koyduğu yaratıcı projeleri ödüllendirdi.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Mühendislerinin Yaratıcı Projelerini Ödüllendirdi

Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli'de kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., geçtiğimiz Nisan ayında düzenlenen "Mühendis Buluşmaları" organizasyonunda mühendisleriyle bir araya gelmiş ve genç yeteneklerin inovatif projelerini değerlendirmişti.

90 projenin değerlendirildiği organizasyonun ardından jüri, 4 projeyi ödüllendirmeye karar verdi. Bu projelerin sektöre katma değer sağlaması ve çalışmalarına başlanmasıyla ilgili ödüller, Elazığ'da düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Ömer Kandemir, törende yaptığı konuşmada, müşteri memnuniyeti kadar çalışan odaklı yatırımları da arttırdıklarını belirtti. Her bir projenin uzun vadede işlerine ve sürdürülebilirliğe katkı sağlayacağını ve sektöre ışık tutacağını vurgulayan Kandemir, genç ve dinamik bir ekip ile çalıştıklarını ve bu ekibin hevesi ve yaratıcılığının şirket için değerli olduğunu ifade etti. Kandemir, sunulan 206 mühendislik projesi arasından seçim yapmanın zor olduğunu belirterek, bir kısmını hayata geçirdiklerini, bir kısmını ise geliştirmeye devam ettiklerini söyledi.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ